Сосновський: Я проти на останньому етапі підготовки розкривати свої карти

Сосновський: Я проти на останньому етапі підготовки розкривати свої карти

Укрінформ
Останній тренувальний збір українських боксерів перед ліцензійним турніром підходить до завершення.

Головний тренер команди Дмитро Сосновський розповів про підготовку чоловічої збірної у коментарі «Колу Спорту», передає Укрінформ.

«Працюємо більше над тактико-технічними моментами, покращенням фізичної форми, тактико-технічної. Спарингуємо, проводимо умовні бої, спеціальні. В понеділок проведемо бойову практику і 28-го виїжджаємо на турнір», - сказав Сосновський.

Підготовку до ліцензійного турніру більша частина команди проводить на базі Олімпійського центру у Конча-Заспі. Частина команди, де також її лідер Юрій Захарєєв, тренується у Чорногорії.

Головний тренер збірної вбачає в цій підготовці певні ризики безпосередньо для боксерів.

«Ми провели тренерську нараду і моя думка з погляду на те, що за моїми плечима вже багато таких змагань, підготовок і ми завжди, як правило, не практикуємо на останньому етапі збори з іншими. Тобто, ви бачите, скільки є хлопців, в нас є свої спаринг-партнери хороші, у нас все дуже добре.

Я проти на останньому етапі розкривати якісь свої карти, підготовку своїх спортсменів, рівень їхньої готовності на цьому етапі. Мені набагато краще, на мою думку, я в цьому переконаний, коли вони не знають нас, ми не знаємо їх. Виходимо в ринг і виясняємо, хто сильніший. Це одна з причин. Може вона і основна: ми не хочемо знаходитись на останньому етапі разом з нашими конкурентами», - додав Сосновський.

Читайте також: Збірна України розпочала заключний збір перед ліцензійним турніром з боксу в Італії

Турнір, на якому можна здобути ліцензії на Олімпійські ігри, пройде з 29 лютого до 12 березня в італійському Бусто-Арсіціо.

Фото: fbu.in.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-