Едін Джеко: Найкраща лінія футбольної збірної України - півзахист

Едін Джеко: Найкраща лінія футбольної збірної України - півзахист

Укрінформ
Капітан футбольної збірної Боснії і Герцеговини Едін Джеко висловився про прийдешній полуфінальний поєдинок плей-офф відбору Євро-2024 проти України.

Про це повідомляє офіційний сайт Футбольного союзу БіГ, передає Укрінформ. «Добре, що більшість наших гравців перебуває в конкурентній формі. Вони виконують помітні ролі у своїх клубах. Це одна з передумов хорошого результату. І тренеру буде легше підготувати команду, коли в нього є виконавці, які перебувають у змагальному ритмі. Щодо шансів на кваліфікацію на Євро, то вони є, незалежно від імені суперника.

Зрозуміло, що Україна - сильний суперник. Ми мали можливість помірятися з нею силами і знаємо, чого чекати. Проте ми граємо вдома, перед своїми уболівальниками, і у нас є шанси пройти далі. Думаю, що гра має бойовою, із великою кількістю переміщень, зіткнень та тактичних перебудов. Я впевнений, що ми обов’язково зробимо все можливе, щоб потрапити на Євро, щоб порадувати вболівальників, а також себе, тому що ми прагнемо виступати на великих змаганнях», - сказав Джеко.

Боснійський форвард також висловився про збірну України: «У них є кілька чудових індивідульностей, чия форма фантастична. Більшість із них грає в сильних європейських клубах, і команда дуже згуртована. Найкраща лінія - півзахист, де грають найдосвідченіші виконавці. Тому саме у середині ми будемо вести з ними найгострішу боротьбу. Це досвідчена команда із гравцями, які знають, як виходити з-під тиску, і цей досвід також є перевагою збірної України».

Читайте також: Ребров приїхав на тренувальний табір «Динамо» у Туреччині

Матч 1/2 фіналу плей-офф відбору Євро-2024 між збірними Боснії і Герцеговини та України відбудеться 21 березня в Зениці на стадіоні «Биліно поле».

Фото: nfsbih.ba.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-