Дерев’янченко: Спершу планую

Дерев’янченко: Спершу планую "закрити" поразку від Мунгії

Укрінформ
У своєму останньому бою Дерев’янченко програв мексиканцю Хайме Мунгії.

Український боксер середньої ваги Сергій Дерев’янченко (14-5, 10 КО) в коментарі Profiboxing.com.ua розповів про плани на майбутній поєдинок, передає Укрінформ.

«В мене поки що завдання повернутися до повноцінних тренувань, набрати форму, “закрити” поразку. А вже після цього щось буде зрозуміліше. Спершу “проміжний” бій. Але тут є один момент. Якщо хтось запропонує реально хороший варіант, то, ймовірно, прийму навіть без “проміжного бою”. Все залежатиме від того, скільки в мене буде часу на підготовку. Після того, як все зважимо, будемо приймати остаточне рішення.

Планую спершу закрити поразку, а вже потім вести перемовини по якомусь справді великому, серйозному поєдинку. Тому що в боксі все дуже швидко змінюється. Сьогодні ти без пропозиції. А завтра хтось отримав травму, хтось захворів, хтось з кимось не хоче боксувати. І починають з’являтися варіанти. В будь-який момент може з’явитися серйозна і хороша пропозиція», - сказав Дерев’янченко.

Дерев’янченко мав провести бій проти американця Роуді Монтгомері 6 січня. Проте українець отримав травму і поєдинок зірвався.

Читайте також: Відомо, коли український боксер Рогава повернеться у ринг

Як повідомляв Укрінформ, у своєму останньому бою Дерев’янченко програв мексиканцю Хайме Мунгії рішенням суддів.

Фото: Getty Images

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-