Заплітний: Є бажання і сили бути на першому місці в своєму рейтингу

Заплітний: Є бажання і сили бути на першому місці в своєму рейтингу

Ексклюзив
Укрінформ
Чемпіон Європи з карате Андрій Заплітний розповів про підготовку до нового сезону.

Про це він сказав у коментарі кореспонденту Укрінформу.

«У нас зараз посилена підготовка до Прем’єр-ліги в Парижі, це перша Прем’єр-ліга у новому сезоні. Все чудово, без травм. Ми знаємо як готуватись, і завдяки нашим Збройним Силам України наша підготовка проходить спокійно. До нас приїхали дівчата-збірниці з Запоріжжя – Олександра Шолохова і Еліна Селемєнєва – ми разом готуємось до змагань», - сказав Заплітний.

Каратист також поділився амбіціями на сезон.

«Я зараз другий номер у рейтингу і в моїй категорії вище за мене лише єгиптянин, з яким я боровся на чемпіонаті світу. Звісно, я з ним вже зустрічався неодноразово, і як показує рейтинг, він один з найкращих атлетів у моїй категорії. З ним цікаво конкурувати, але в мене є бажання і сили бути на першій сходинці. Думаю, в цьому році моє бажання може здійснитись. Весною в нас буде чотири етапи Прем’єр-ліги, я зможу показати свій результат і отримати бали для рейтингу. Тому в новому сезоні ми всі заряджені перемагати», - додав Андрій.

Чемпіон Європи також розказав про плани команди на цей сезон.

«Наприкінці весни буде чемпіонат Європи, дуже хочеться повторити свій результат. Є бажання там виступити, зробити гідну конкуренцію і також показати результат у командному заліку. На командний чемпіонат світу, який буде восени цього року, треба відібратись. Тому я вважаю, що наш капітан Валерій Чеботар зробить все можливе, щоб наша команда повторила успіх минулого чемпіонату Європи. Ми маємо гідно увірватись на командний чемпіонат світу. Я вірю, що наша команда покаже високий результат на чемпіонаті світу.

На 2024 рік великі плани і амбіції у всієї команди. Ми хочемо не просто повторювати наші результати, а й покращувати їх. Сезон буде дуже гарячим», - підсумував Заплітний.

Читайте також: Українські каратисти виграли «золото» та «бронзу» змагань Серії А в Афінах

Як повідомлялося, перший етап Прем’єр-ліги з карате відбудеться в Парижі з 26 по 28 січня.

Фото: Василь Салига/Суспільне Чернівці

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-