Ребров: В Україні багато футболістів, які заслуговують на виклик до збірної

Ребров: В Україні багато футболістів, які заслуговують на виклик до збірної

Укрінформ
Головний тренер збірної України з футболу Сергій Ребров розповів про осоюливості роботи у національній команді. 

Як повідомляє видання Sport-express.ua, наставник підкреслив, що у списку команди є достатня кількість гравців, а низка футболістів не викликається через відсутність належної кількості ігор, де їх можна було б використати, передає Укрінформ.

« Я викликаю футболіста до збірної України, виходячи з того, скільки гравців є на тій чи іншій позиції. Нині є конкуренція на кожну позицію. В нас є декілька позицій, на які ми запрошуємо трьох виконавців, на інші - по два. Дуже важливо, щоб вони підходили під нашу модель гри. Упевнений, що в Україні багато гравців, які заслуговують на виклик до збірної. Ми багато аналізуємо, дивимося на багато факторів та елементів, які дійсно важливі для нашої моделі гри. 

На жаль, за ці півроку ми зіграли лише дві товариські зустрічі: проти Німеччини і не з національною збірною в Польщі. Ми не мали можливості переглянути всіх гравців, які перебувають на радарах збірної України. Якщо ви подивитесь на наш календар, то коли ми збираємось і маємо лише 2-3 дні на повноцінну підготовку, граємо через два дні на третій - і збірна роз’їжджається. Немає сенсу викликати 30-35 футболістів, коли в тебе немає тренувального процесу», - сказав Ребров.

Як повідомляв Укрінформ, 21 березня збірна України зіграє на виїзді з Боснією і Герцеговиною у півфіналі плей-офф відбору чемпіонату Європи-2024. У разі успіху команда Реброва зустрінеться з переможцем протистояння Ізраїль - Ісландія. Фінальний поєдинок буде «домашнім» для синьо-жовтих і пройде 26 березня.

Читайте також: Ребров: Лунін з такою грою за «Реал» дуже важливий гравець і для збірної України

Євро-2024 приймає Німеччина з 14 червня по 14 липня. Матчі європейської першості приймуть арени у Берліні, Кельні, Дортмунді, Дюссельдорфі, Франкфурті, Гельзенкірхені, Гамбургу, Лейпцигу, Мюнхені та Штутгарті.

Фото: УАФ. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-