Марина Бех-Романчук виступить на ЧС-2024 з легкої атлетики у приміщенні

Марина Бех-Романчук виступить на ЧС-2024 з легкої атлетики у приміщенні

Укрінформ
28-річна українська легкоатлетка Марина Бех-Романчук проведе повноцінний зимовий сезон і змагатиметься на чемпіонаті світу 2024 року у приміщенні. 

Про це стрибунка повідомила у коментарі «Суспільному Спорт», передає Укрінформ. 

Світова першість у приміщенні відбудеться на початку березня у Глазго (Шотландія). На цей турнір Марина Бех-Романчук прибуде у статусі віцечемпіонки світу у приміщенні у потрійному стрибку. На ЧС-2022 у Белграді українка посіла друге місце з результатом 14,74 метра, а також змагалася у секторі для стрибків у довжину, де була шостою.

Сезон 2023 року Бех-Романчук мала завершити у двох фіналах Діамантової ліги - стрибках у довжину та потрійному стрибку. Однак українка пропустила змагання за станом здоров'я.

Попередні великі змагання у приміщенні (Євро-2023 у Стамбулі) Марина також пропустила через стан здоров'я. Однак вона планує стартувати на чемпіонаті світу-2024 у приміщенні, де також змагатиметься Ярослава Магучіх - чемпіонка світу у стрибках у висоту.

Читайте також: Бех-Романчук розпочала перший тренувальний збір до нового сезону

Бех-Романчук готуватиметься до «зимового» чемпіонату світу на турнірах Світової серії у Німеччині (Дортмунді, Дюссельдорфі та Берліні). Старт нового сезону для Марини відбудеться 20 січня у Дортмунді, де українка виступатиме у секторі для стрибків у довжину та бігтиме 60 метрів.

Фото: Getty Images.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-