П'ятеро представників України зіграють у парному розряді Australian Open

П'ятеро представників України зіграють у парному розряді Australian Open

Укрінформ
До заявки у парному розряді Відкритого чемпіонату Австралії з тенісу потрапили п'ятеро представників України.

У чоловічому турнірі зіграє Денис Молчанов, який виступить разом із сербом Ніколою Чачичем, передає Укрінформ. 

36-річний Молчанов уперше з 2019 року може зіграти на Australian Open (лише утретє в кар'єрі). Його найкращий результат - друге коло 2019 року. Українець також виступить на турнірах у Брисбені (разом із Матве Міддлкопом з Нідерландів) і в Аделаїді (з Ніколою Чачичем).

У жіночому турнірі виступлять четверо українок - Марта Костюк, Людмила Кіченок, Надія Кіченок та Ангеліна Калініна.

Костюк гратиме разом з румункою Єленою Габріелою Русе. Дівчата торік дійшли у Мельбурні до півфіналу. Для українки це буде четвертий Australian Open у парному розряді.

Людмила Кіченок продовжує спільні виступи з латвійською тенісисткою Оленою Остапенко. Українка удев'яте зіграє в основній сітці парного Austraian Open. Її найкращий результат - третє коло (2021 рік, разом з Остапенко).

Надія Кіченок зіграє у Мельбурні разом із Даніель Коллінз зі США. Минулого року тенісистки зіграли на US Open (друге коло). Надія Кіченок виступить на Відкритому чемпіонаті Австралії удев'яте. Найкращий результат - третє коло (2018 рік, з представницею Австрадії Анастасією Родіоновою).

Читайте також: Новака Джоковича визнали найкращим спортсменом Європи 2023 року

Калініна гратиме у парі з Анною-Кароліною Шмідловою зі Словаччини. Це буде їхній перший спільний турнір. Українка втретє братиме участь у парному розряді Australian Open. Минулого року разом із бельгійкою Елісон ван Ейтванк вона дійшла до третього кола.

Фото: btu.org.ua. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-