Хргович технічним нокаутом здолав Де Морі

Хргович технічним нокаутом здолав Де Морі

Укрінформ
Претендент на пояс Усика здобув перемогу в першому раунді.

Обов'язковий претендент на бій за пояс IBF у надважкій вазі Філіп Хргович розгромив австраліця Марка Де Морі на шляху до 17-ї перемоги поспіль, передає Укрінформ.

Хргович підходив до поєдинку в статусі першого претендента на зустріч із чинним чемпіоном IBF. Наразі пояс втримує Олександр Усик, що розіграє його в лютневому поєдинку з Тайсоном Ф'юрі.

Бій не протривав і одного повного раунду. Незадовго після початку Де Морі побував у нокдауні. А за більш ніж хвилину до першого гонгу суддя був змушений зупиняти поєдинок і сигналізувати про дострокову перемогу Хрговича.

Хорват зберіг за собою звання першого претендента IBF і очікує побитися за пояс вже у своєму наступному поєдинку. Організація вже заявила, що після першого бою Усик — Ф'юрі переможець муситиме провести захист з Хрговичем. Якщо цього не станеться, в реванші українця та британця титул IBF на кону вже не стоятиме.

Читайте також: Ф'юрі показав спаринг-партнера, з яким готується до поєдинку з Усиком

Бій Хргович – Де Морі відбувся в рамках зіркового вечора боксу «День розплати», що триває в саудівській Джедді. До програми шоу також входять поєдинки Ентоні Джошуа та Діонтея Вайлдера.

Фото: Getty Images 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-