Українські фехтувальники здобули дві «бронзи» на етапах Кубка світу серед юніорів

Українські фехтувальники здобули дві «бронзи» на етапах Кубка світу серед юніорів

Укрінформ
Бронзовим дублем потішили українські фехтувальники, які цього вікенду змагаються в рамках юніорських Кубків світу в Іспанії.

Як повідомляє пресслужба Національного олімпійського комітету України, 14-річна шпажистка Аліна Дмитрук,  наймолодша серед 196 учасниць з 31-ї країни, зійшла на третю сходинку п’єдесталу пошани в у місті Бургос, а 18-річний шабліст Дарій Лукашенко, здобувши «бронзи» у Мадриді, виграв вже третю загалом і другу у поточному сезоні особисту медаль юніорського Кубка світу, передає Укрінформ.

Аліна Дмитрук, вигравши усі шість боїв у групі, під другим номером у посіві продовжила впевнену ходу «олімпійкою», де здобула ще п’ять перемог. І лише одним уколом вихованка Андрія Орліковського та Зоряни Семеряк поступилася у півфіналі американці Ліхі Мачульскі (14:15).

Читайте також: Українські фехтувальники здобули «золото» і «бронзу» на змаганнях у Данії

Дарій Лукашенко у турі прямого вибування здолав суперників з Іспанії, Італії та одразу трьох представників США. Гарантувавши собі нагороду перемогою у чвертьфіналі над американцем Меттью Лінскі (15:13), син і вихованець чемпіона світу-2003 Володимира Лукашенка у сутичці за вихід у фінал програв румуну Владу Коваліу (6:15).

Фото: НФФУ.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-