Харциз: Фінальний бій на чемпіонаті України був складним, але, на мою думку, я виграв

Харциз: Фінальний бій на чемпіонаті України був складним, але, на мою думку, я виграв

Ексклюзив
Укрінформ
Український боксер Ярослав Харциз зауважив, що поразка на чемпіонаті України з боксу додала йому сил і надихнула більше тренуватися.

Він сказав про це в коментарі Укрінформу.

«Графік у мене непростий, але зараз такий час, коли не можна вигорати. Поєднувати професійний і любительський бокс складно, але я стараюся контролювати все. Дякуючи моєму дієтологу, у мене все добре з вагою. Я вважаю, що фінальний бій на чемпіонаті України був непростим, але я його виграв. Це ще більше надихає мене тренуватися. Вогню в очах стало більше. Вірю, що вдасться завоювати ліцензію на Олімпіаду. До ліцензійних змагань ще 3 місяці, а за цей час можливо все. Моє завдання - тренуватися і покращувати свій рівень», - сказав він.

Сьогодні, 9 грудня, український боксер першої напівсередньої ваги Ярослав Харциз (4-0, 3 КО) переміг 42-річного українця Артема Айвазіді (12-27-2, 5 KO) в рамках карду шоу Top Boxing Generation та Balu Fighting League Pro в Києві.

Айвазіді після 2-го раунду відмовився продовжувати бій.

«Ми розробили план на 6 раундів. Вони відмовилися, тому все склалося добре. Це бокс, а тут стається всяке. Останні бої у Польщі були схожими з тими, що відбувалися в Україні, адже мене підтримували. Вдома приємно і зручно боксувати», - зауважив Ярослав. 

Читайте також: Підтверджена дата боксерського бою українця Сергія Дерев'янченка

Як повідомлялося, Ярослав Харцих поступився Данилові Заморилу у фіналі чемпіонату України з боксу у ваговій категорії 63,5 кілограмів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-