Тренер українських гандболісток: Нам заважають проблеми у нападі

Тренер українських гандболісток: Нам заважають проблеми у нападі

Укрінформ
Головний тренер жіночої збірної України з гандболу Віталій Андронов зробив швидкий аналіз гри проти Чехії (23:30) на чемпіонаті світу у данському місті Фредеріксгавн.

Наставник, зокрема, розповів про проблеми команди в атакувальних діях, передає Укрінформ. 

«Двоякі відчуття від гри. Дуже прикро, що ми поступилися. У нас були у другому таймі шанси зачепитися за гру, коли ми до двох м’ячів скоротили різницю. Дівчата старался, що могли вони сьогодні робили. Але наші проблеми в нападі - вони поки що нам дуже заважають. Якщо у захисті показуємо непогані відрізки, то в нападі у нас не все виходить. Для матчів такого рівіня, зокремавня потрібна задня лінія. Сьогодні у нас були позиції для кидків, але гра у півсередніх не пішла. Тому сьогодні ми більше програли в нападі... Будемо далі рухатись по своєму графіку, готуватися до Нідерландів, у нас ще є гра проти Аргентини. Ніякої трагедії не робимо. Треба розуміти, де поки що ми є на гандбольній карті», - сказав Андронов. 

Читайте також: Україна поступилась Чехії в першому матчі основного раунду жіночого ЧС з гандболу

Як повідомляв Укрінформ, до основного раунду світової першості українки вийшли вперше за 18 років. До 1/4 фіналу вийдуть по дві найкращі команди з кожної групи основного раунду.

У п’ятницю, 8 грудня Україна зіграє матч із Нідерландами.

Фото: handball.net.ua. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-