Тренер Боснії і Герцеговини: Фаворита в нашій з Україною парі не буде

Тренер Боснії і Герцеговини: Фаворита в нашій з Україною парі не буде

Укрінформ
Головний тренер футбольної збірної Боснії і Герцеговини Саво Мілошевич прокоментував результати жеребкування матчів плей-офф відбору Євро-2024, яке визначило, що його команда зустрінеться у півфіналі з Україною.

Мілошевич заявив, що фаворита у цій парі не буде, передає Укрінформ. 

»Україна вирізняється своєю якістю, тим, як вона грає. Я особисто зустрічався на полі з багатьма українськими футболістами, тому знаю, про що кажу. Наша перевага в тому, що ми прийматимемо суперника вдома. Такі матчі завжди складні. Фаворита в цій парі не буде, оскільки в одній грі може статися що завгодно. Ми сподіваємося, що до березня всі гравці будуть здорові. Я також бажаю цього й українській команді І також надсилаю свої найкращі побажання українському народу. Це буде важка й рівна гра. Можливо, українська команда має трохи більше шансів, але ми постараємося зробити все можливе, щоб пройти далі. Я також буду радий зустрітися із Сергієм Ребровим. Ми давно з ним не бачилися. Стежу за його кар'єрою. Знаю, що до цього він працював в ОАЕ. Бажаю йому всього найкращого, звісно, за винятком нашої гри!» - скакзав наставник футболістів Боснії і Герцеговини. 

Читайте також: Сергій Ребров: Я знайомий зі збірною Боснії і Герцеговини

Поєдинок Боснія і Герцеговина - Україна пройде 21 березня. У разі виграшу підопічні Сергія Реброва у фіналі плей-офф відбору Євро-2024 на умовно домашній арені 26 березня прийматимуть переможця пари Ізраїль - Ісландія. 

Фото: uefa.com.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-