Шовковський виконуватиме обовʼязків головного тренера ФК «Динамо»

Шовковський виконуватиме обовʼязків головного тренера ФК «Динамо»

Укрінформ
Після поразки в матчі з «Шахтарем» (0:1) у рамках чемпіонату України у відставку з посади головного тренера «Динамо» подав румунський фахівець Мірча Луческу.

Наступного дня після поєдинку футболісти та адміністративний персонал зібралися на навчально-тренувальній базі у Віті-Литовській. Президент клубу Ігор Суркіс представив команді нового наставника. Ним став багаторічний голкіпер «біло-синіх» Олександр Шовковський, який у статусі виконуючого обов’язки головного тренера готуватиме команду до наступних матчів у чемпіонаті України, передає Укрінформ. 

«За результат завжди відповідають головний тренер та його тренерський штаб, ви ж відповідаєте за якість своєї гри, - звернувся до футболістів Олександр Володимирович. - І у вас є певний рівень гри, нижче якого ви не маєте права опускатися, а навпаки прагнути його підвищувати. Містер Луческу вкладав у вас свої сили, знання, досвід. А досяг він багато чого у своєму житті та карʼєрі. Тому я хочу, щоб ви ще раз подякували Містеру за виконану роботу».

Президент клубу Ігор Суркіс також поспілкувався з командою та тренерським штабом. Він подякував тепер вже колишньому наставнику Мірчі Луческу за час роботи з командою, і наголосив, що перед командою, як і раніше, стоїть завдання стати чемпіоном України.

У тренерському штабі Олександра Шовковського працюватимуть Еміль Карас, Олег Гусєв та Михайло Михайлов.

Читайте також: Караваєв: Про відставку Луческу дізналися у роздягальні після матчу

Олександр Шовковський уже виконував обов’язки головного тренера, коли наприкінці минулого сезону Мірча Луческу вимушений був зробити операцію на нозі та перебував на лікарняному.

Фото: fcdynamo.com.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-