Європейський боксерський союз продовжив заборону на участь у змаганнях представникам РФ і Білорусі

Європейський боксерський союз продовжив заборону на участь у змаганнях представникам РФ і Білорусі

Укрінформ
Всі члени Ради директорів EBU одноголосно підтримали збереження повного пакету санкцій.

На засіданні Ради директорів у Парижі керівництво EBU продовжило санкції проти російських та білоруських боксерів та офіційних осіб, про це написала віцепрезидентка Ліги професійного боксу України Аліна Шатернікова, передає Укрінформ.

«Моє звернення до членів [Ради директорів] EBU було, як завжди, чітким та зрозумілим кожному, хто поважає мир та безпеку світу: жодних компромісів щодо боксерів, тренерів, суддів з Росії та Білорусі, збереження статусу-кво, тобто боксери виключені з європейського рейтингу, жоден EBU титул не розігрується на території країн-агресорів, російські та білоруські судді, ліцензовані EBU, не запрошуються на змагання.

Президент EBU Пітер Штукі додав, що у питанні ізоляції російських і білоруських спортсменів, функціонерів не може бути жодних компромісів, доки в Україні триває війна. Всі члени Ради директорів EBU одноголосно підтримали збереження повного пакету санкцій», – написала Шатернікова на своїй сторінці у Фейсбуці.

Читайте також: Українські боксери здобули медалі на турнірі в Іспанії

Як повідомляв Укрінформ, керівництво EBU неодноразово заявляло, що не поновлюватиме статус представників Росії та Білорусі, допоки в Україні триває війна.

Фото: facebook.com/AlinaShaternikova

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-