Жіноча збірна України з баскетболу 3х3 зіграє на етапі Світової серії у Катовіце

Жіноча збірна України з баскетболу 3х3 зіграє на етапі Світової серії у Катовіце

Укрінформ
Жіноча збірна України з баскетболу 3х3 після майже місячної перерви проведе наступний для себе етап Світової ліги.

Як повідомляє офіційний сайт Федерації баскетболу України (ФБУ), команда під керівництвом Юрія Процюка виступить у польському Катовіце 14-15 серпня, передає Укрінформ.

У складі «синьо-жовті» виступлять Анжеліка Ляшко, Оксана Моллова, Юлія Мусієнко та Тетяна Юркевічус. Для останніх двох це буде перший виступ у Світовій серії цього сезону.

В черговий раз на етапі жіночої Світової ліги наша команда стартує з кваліфікації. У Катовіце наша збірна для виходу в основний раунд повинна виграти кваліфікаційну групу з Єгиптом та Малайзією.

У разі виходу до основного раунду збірна України зіграє в групі D разом зі збірними США та Іспанії. Всі матчі відбудуться 14 серпня. До чвертьфіналу пройдуть дві кращі команди з групи.

Читайте також: Жіноча збірна з баскетболу 3х3 виграла етап Ліги націй U23 у Бухаресті

Нагадаємо, на першому для себе етапі жіночої Світової серії в Астарі (Азербайджан) збірна України 3х3 посіла третє місце, а ось після цього у Фрібургу (Швейцарія) та у Пріштіні (Косово) наша команда не зуміла пройти кваліфікацію. Очки, набрані на етапах Світової серії, впливають на олімпійський рейтинг країн.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-