Українці вийшли до півфіналів університетського Євро з баскетболу 3х3

Українці вийшли до півфіналів університетського Євро з баскетболу 3х3

Укрінформ
У Дебрецені (Угорщина) підходить до завершення чемпіонат Європи з баскетболу 3х3 серед команд вищих навчальних закладів.

Наші чоловіча та жіноча команди здобули право виступити у півфіналах, передає Укрінформ. 

У чоловічих змаганнях Україну представляє збірна Сумського державного університету, за яку виступають Ігор Стародуб, Ілля Кабацюра, Євген Балабан та Сергій Старцев.

Українські баскетболісти завершили без поразок груповий етап і пройшли два раунди плей-офф. У чвертьфіналі сумчани переграли університет Бордо (Франція) - 20:10.

На стадії 1/2 фіналу команда з Сум зіграє проти Рупінського коледжу з Ізраїлю, а в іншій півфінальній парі зіграють команди з іспанської Валенсії та литовського університету Вітовта Великого (Каунас). 

У жіночій сітці змагань за Україну грає команда Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника. У її складі грають Анжеліка Ляшко, Дарья Кононученко, Вероніка Космач та Вероніка Любінець.

Читайте також: Визначився склад баскетбольної збірної України U18 на Євро у Португалії

Наші дівчата завершили виступи у групі В перемогою над суперниками з Чехії і, вигравши групу, автоматично пробились до чвертьфіналу, де здолали команду-господарок з Дебрецена.

У півфіналі українки зіграють проти університету Західної Бретані (Франція), а в іншій парі зійдуться команди з Ліонського університету (Франція) та університету Пітешті (Румунія). 

Фото: fbu.ua.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-