Лузан - про перемогу на Європейських іграх: В нашій

Лузан - про перемогу на Європейських іграх: В нашій "двійці" сумнівалися, але ми змогли знайти спільну мову

Ексклюзив
Укрінформ
Українська веслувальниця Людмила Лузан, яка здобула "золото" Європейських ігор в каное-двійці в парі з Валерією Теретою, розповіла про комунікацію між спортсменками і поділилася планами на майбутнє.

Про це вона сказала в коментарі кореспонденту Укрінформу. 

«Ми спробували декілька разів вийти в "двійці", обговорили детально тактику і підказували одна одній. Через те, що я більш досвідчена, намагалася підказувати своїй партнерці якісь нюанси під час процесу. Все вдалося. В нашій "двійці" сумнівалися, але ми змогли знайти спільну мову», - сказала вона.

За словами Лузан, далі веслувальниці готуватимуться до чемпіонату світу і працюватимуть над здобуттям олімпійських ліцензій.

«Ми максимально щасливі і горді через те, що вдалося здобути перемогу. Присвячуємо цю перемогу Україні. Далі ми готуватимемося на чемпіонат світу, виборюватимемо ліцензії на Олімпійські ігри. Нічого обіцяти не будемо, але від себе зробимо все, щоб не підвести тих, хто дотичний до нашої підготовки і наших перемог, щоб не підвести наших фанатів», - розповіла Лузан.

Читайте також: Українки Лузан і Терета здобули золоті медалі на Європейських іграх

Як повідомлялося, українські веслувальниці Людмила Лузан і Валерія Терета стали першими в каное-двійці на дистанції 500 метрів на Європейських ігор.

Змагання триватимуть до 2 липня.

Фото: Федерація каное України

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-