«Мотор» - переможець Кубка України з гандболу серед чоловіків

«Мотор» - переможець Кубка України з гандболу серед чоловіків

Укрінформ
Запоріжці оформили у нинішньому сезоні «золотий дубль».

«Мотор» здобув перемогу у Кубку України з гандболу серед чоловіків, у фіналі турніру запоріжці обіграли «Одесу» - 40:27, передає Укрінформ.

Цьогорічний переможець Кубка України з гандболу серед чоловіків визначився у Фіналі чотирьох. Матчі цього міні-турніру відбулись 14-15 травня в Ужгороді. Одним з претендентів на національний кубок став чинний переможець турніру – «Мотор». Окрім нього, у Фіналі чотирьох зіграли «Одеса», «Ізмаїл» та «Донбас».

За підсумками півфінальних поєдинків до гри за третє місце вийшли «Ізмаїл» та «Донбас». Останній зрештою здобув «бронзу» національного кубка, обігравши суперника з рахунком 28:23.

«Мотор» розпочав нинішній сезон на внутрішній арені резервним складом, але завершує його основою, яка виступала у другій німецькій Бундеслізі. У Кубку України запоріжці стартували з перемоги над «Ізмаїлом» з рахунком 44:19.

У фіналі Фіналу чотирьох-2023 «Мотор» обіграв «Одесу» – 40:27 та здобув дев'яту перемогу у Кубку України у своїй історії.

Найрезультативнішими гравцями фіналу у складі «Мотора» стали Дмитро Горіга, Ігор Турченко та Дмитро Тютюнник, які закинули по шість м'ячів.

Завдяки цьому результату запоріжці оформили у чинному сезоні «золотий дубль», вигравши чемпіонат та кубок.

Читайте також: «Мотор» поступився у матчі Другої Бундесліги

Як повідомляв Укрінформ, у другій німецькій Бундеслізі «Мотор» за п'ять турів до фінішу займає 17-е місце, команда набрала 21 очко та випереджає зону вильоту на два бали.

Фото: facebook.com/handball.club.motor

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-