Верняєв: за місяць-два зможу повернутися до режиму повних тренувань

Верняєв: за місяць-два зможу повернутися до режиму повних тренувань

Укрінформ
CAS скоротив термін дискваліфікації олімпійського чемпіона.

Олімпійський чемпіон Олег Верняєв розповів, як проходить його повернення до професійного спорту, повідомляє Суспільне Спорт, передає Укрінформ.

«Готуємося потрошку. Поки було відсторонення, я не міг офіційно ані тренуватися, ані тренувати чи судити змагання. Я просто підтримував форму, відвідував зал. Зараз відмовився від усього, що може заважати, – і нормально. Коли ти вже стаєш до лав, розумієш свою мету і куди ти йдеш, то трохи простіше це робити. Думаю, що за місяць чи два зможу повернутися до режиму повних тренувань. Я, в принципі, розумію, коли у мене плануються перші міжнародні змагання. Скажу, коли вже точно буду в списках. Поки готуюся, не забігатиму наперед, адже у нас дуже травматичний вид спорту. Подивимося. Головне зараз – аби хлопці потрапили до топ-13 на чемпіонаті Європи та відібралися на світову першість», - зауважив Верняєв.

Спортсмен відбув дискваліфікацію через знайдений в організмі мельдоній. Гімнаст не виступав з листопада 2020 року.

Читайте також: Гімнаст Верняєв офіційно повернувся до складу збірної України

Як повідомляв Укрінформ, чемпіонат Європи-2023 пройде з 11 по 16 квітня в Анталії (Туреччина). Чоловічу збірну України представлять Ілля Ковтун, Ігор Радівілов, Микита Мельніков, Радомир Стельмах та Пантелій Колодій.

Фото: instagram.com/verniaiev13

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-