Тренер збірної України з біатлону Краченко: Наразі Блашко перебуває в Україні, під наглядом лікарів

Тренер збірної України з біатлону Краченко: Наразі Блашко перебуває в Україні, під наглядом лікарів

Укрінформ
Дар'я ризикує не виступити на ЧЄ через запалення нерва вестибулярного апарату.

Дар'я Блашко може може пропустити чемпіонат Європи через проблеми зі здоров'ям, повідомляє Суспільне Спорт, передає Укрінформ.

«Наразі Блашко перебуває в Україні, під наглядом лікарів. Вона пройшла аналізи в Італії, тут зробили перше необхідне, визначили, що за проблема, призначили лікування. І зараз вона в Україні продовжує лікування. Чи стартуватиме Блашко на Євро-2023? Думаю, що ні. Будемо дивитися, у якому стані вона буде. З цим запаленням – дуже серйозно. Не можна отак одразу на змагання, треба подивитися, як вона буде з цього виходити. Зараз складно щось прогнозувати. Сподіваємося, що якнайшвидше вона відновиться і не буде їй ця проблема заважати. Але розуміємо, що якийсь період часу – навіть найменший – вона буде без тренувань і це впливатиме на її функціональний стан», - сказав Олексій Кравченко.

26-річна українська біатлоністка Дар'я Блашко через проблеми зі здоров'ям пропустила два останні етапи Кубка світу. Спортсменка, що є однією з лідерок команди та учасницею естафетної четвірки збірної України, зіштовхнулася з посткоронавірусними симптомами і не стартувала на стартах у Рупольдингу та Антгольці.

Читайте також: Збірна України з біатлону назвала склад на чемпіонат Європи у Швейцарії

Як повідомляв Укрінформ, у сезоні 2022/23 Блашко мала 11 стартів - жодного фінішу у заліковій зоні.

Фото: Getty Image

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-