Олександр Гвоздик анонсував повернення в ринг

Олександр Гвоздик анонсував повернення в ринг

Укрінформ
Український боксер планує провести поєдинок у січні 2023-го року.

Про це він повідомив в ефірі «Шипшина Шоу», передає Укрінформ.

«Я повертаюся, я підтверджую це. Готуюся на січень зараз, є ще варіанти у березні. Але я не підписав контракт. Вже ці дати переносилися тричі. Зараз готуюся на січень. Опозиція не буде чемпіонською, топовою. Опозиція буде якась, щоб повернутися. Опозиція буде такою, яку я повинен проходити легко для того, щоб повернути ті відчуття, які у мене мають бути в рингу», - сказав Гвоздик.

За словами боксера, він має перелік спортсменів, з ким зможе вийти в ринг.

«Я готуюся, постійно тренуюсь. Але досить складно знайти опонента та команду, з якою працювати. Чи відомий суперник? Для вас ще ні. Для мене є опції. Не хочу переоцінювати себе, але якщо це буде він, то суперника я міг би описати трьома словами – маємо, що маємо», - розповів український боксер.

Як повідомлялося, у 2018 році Гвоздик став чемпіоном світу, перемігши Адоніса Стівенсона. Після цього Олександр провів один успішний титульний захист.

Читайте також: Берінчик відвідав воєнний госпіталь

Як повідомляв Укрінформ, свій останній бій українець провів восени 2019 року, програвши Артуру Бетербієву технічним нокаутом у десятому раунді. У 2020 році Олександр завершив кар’єру.

Фото: instagram.com/alex_gvozdyk

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-