Названо українську учасницю Australian Open з найвищими шансами на успіх

Названо українську учасницю Australian Open з найвищими шансами на успіх

Укрінформ
Перед стартом першого в новому тенісному сезоні турніру серії Grand Slam експерти беттинг-сфери оновили котирування на переможницю жіночого одиночного турніру.

Найвищі шанси віддають першій «ракетці» світу Ізі Швьонтек з Польщі.  До першої трійки головних фавориток також входять японка Наомі Осаки та представницю Тунісу Онс Жабер, передає Укрінформ. 

З українських тенісисток найвищі шанси досягти успіху на Australian Open має 20-річна киянка Марта Костюк. Ії перемога оцінюється показником близько 2,5%. Він  дозволяє українці залишатися в Топ-40 головних фавориток.

Трохи нижчі шанси досягти успіху в Австралії має українка Ангеліна Калініна, яка замикає Топ-60 претенденток на трофей. Далі у рейтингу вірогідності перемоги на Відкритому чемпіонаті Австралії розташувалися наші Даяна Ястремська, Леся Цуренко та Катерина Байндль. Вони перебувають у першій сотні претенденток.

Зазначимо, що поки лише дві представниці України гарантували собі місце у основному раунді Australian Open-2023. Це Марта Костюк та Ангеліна Калініна, чий персональній рейтинг в класифікації WTA дозволяє оминути кваліфікаційні баталії в Мельбурні. А от Катерина Байндль, Даяна Ястремська, Леся Цуренко, Дар’я Снігур та Катаріна Завацька змушені будуть пробиватися до «основи» через відбіркові змагання. Хоча дві перші з цієї п’ятірки мають шанс потрапити до основної сітки у разі відмови когось з тих учасниць, які вже забронювали собі місце там. Байндль та Ястремська відповідно друга та третя у «черзі відмов».

Читайте також: Джокович та Швьонтек - фаворити Australian Open за версією букмекерів

Нагадаємо, що на минулому Australian Open кращими з українських представниць у одиночному турнірі стали дві тенісистки одночасно - Еліна Світоліна та Марта Костюк, яким вдалося дістатися третього кола «основи». 

Додамо, що основна сітка Australian Open 2023 пройде 16–29 січня.

Фото: j48tennis.net. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-