Збірна України з баскетболу назвала склад на матчі проти Нідерландів та Ісландії

Збірна України з баскетболу назвала склад на матчі проти Нідерландів та Ісландії

Укрінформ
Чоловіча збірна України з баскетболу в листопаді зіграє матчі чергового ігрового «вікна» в рамках другого раунду кваліфікації чемпіонату світу-2023.

Як повідомляє пресслужба Федерації баскетболу України (ФБУ), 11 листопада національна команда в місті Алміре зіграє проти збірної Нідерландів, а 14 листопада в Ризі (Латвія) прийматиме команду Ісландії, передає Укрінформ.

Тренерський штаб української збірної на чолі з Айнарсом Багатскісом визначився з попереднім складом команди, який готуватиметься до цих матчів.

До списку увійшли 13 гравців: Денис Лукашов, Ілля Сидоров, Іссуф Санон, Іван Ткаченко, Олександр Липовий (усі - «Прометей»), Павло Крутоус, В’ячеслав Бобров (обидва - «Будівельник»), Олександр Ковляр («Калєв», Естонія), Андрій Войналович («Тарту», Естонія), Артем Ковальов («П’єно Жвайгждес», Литва), Володимир Герун («Бетіс», Іспанія), В’ячеслав Кравцов («Менорка», Іспанія).

Читайте також: Українки дійшли до 1/4 фіналу ЧС-2022 з баскетболу 3х3 серед університетських команд

У кваліфікації ЧС-2023 українська збірна провела шість матчів і йде п’ятою у таблиці групи L. На чемпіонат світу виходять три кращі команди з групи. До завершення відбору командам залишилось провести по чотири гри.

Фото: fbu.ua.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-