Українка Магучіх претендує на звання найкращої легкоатлетки світу у 2022 році

Українка Магучіх претендує на звання найкращої легкоатлетки світу у 2022 році

Укрінформ
На нагороду претендують 10 спортсменок.

Українську стрибунку у висоту Ярослава Магучіх номіновано на звання найкращої легкоатлетки світу 2022 року, повідомили World Athletics, передає Укрінформ.

Атлети та чиновники голосуватимуть електронною поштою, а вболівальники можуть голосувати онлайн через соціальні мережі. Фото для кожного номінанта будуть розміщені на Facebook, Twitter, Instagram та YouTube цього тижня. Відмітка «подобається» або ретвіт вважатиметься одним голосом.

Голоси Всесвітньої легкоатлетичної ради враховуватимуться у 50% результатів, тоді як голоси спортсменів та вболівальників враховуватимуться у 25% підсумкових результатів.

Голосування за звання найкращого спортсмена року завершиться 31 жовтня. Після закінчення процесу організатори повідомлять імена п’яти фіналістів фіналістів серед жінок та ще п’ятьох – серед чоловіків. Переможців оголосять на початку грудня.

Як повідомлялося, Магучіх претендує на звання найкращої європейської легкоатлетки. 

Читайте також: Ярослава Магучіх: Це був найскладніший сезон для мене

Як повідомляв Укрінформ, Ярослава Магучіх 4 рази перемагала на етапах Діамантової ліги, тріумфувала на Мультиспортивному чемпіонаті Європи і здобула «срібло» чемпіонату світу у 2022 році.

Фото: Getty Images

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-