Ярослава Магучіх: Кожна перемога нині - це для наших людей, для України

Ярослава Магучіх: Кожна перемога нині - це для наших людей, для України

Укрінформ
Українка Ярослава Магучіх прокоментувала свою перемогу у секторі для стрибків у висоту «Діамантової ліги».

Спортсменка підкреслила, що ця перемога для українців і всієї країни, передає Укрінформ. 

«Коли йшли на фінал «Діамантової ліги», ми з тренеркою, Тетяною Степановою, говорили про те, що це заключний старт сезону, потрібно його гарно завершити й потім готуватися до наступного, - сказала Ярослава після перемоги. - Кожна перемога нині – це для наших людей, для України. Я знаю, що багато хто з них дивився ці змагання, підтримував мене, писав, що вірить у мене. Я завершила сезон стрибком вище двох метрів і маю діамант. І знаєте, коли взяла його до рук, відчула, наскільки він важкий, ніби увесь мій сезон. Тому я дуже щаслива, що перемогла тут і повезу цей трофей додому в Україну.

Нинішнього сезону я й перемагала, показувала високі результати, але й припускалася помилок. Але мені лише виповниться лише 21 рік. М ми з тренеркою все усвідомлюємо, знаємо, куди нам рухатися далі. Та й без помилок немає життя, на них ми вчимося. Тож ідемо далі, аби стрибати ще вище».

Читайте також: Магучіх здобула «золото» «Діамантової ліги» в стрибках у висоту

Як повідомляв Укрінформ, «золото» Магучіх приніс стрибок на 2,03 метра. Срібною призеркою «Діамантової ліги» стала українська «висотниця» Ірина Геращенко (1,94), «бронзу» здобула австралійка Нікола Олислагерс (1,94).

Фото:  Weltklasse Zuerich.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-