Головний тренер «Бенфіки» Шмідт: Ми не надали «Динамо» шансів забити

Головний тренер «Бенфіки» Шмідт: Ми не надали «Динамо» шансів забити

Укрінформ
Головний тренер лісабонської «Бенфіки» Рогер Шмідт прокоментував перемогу своєї команди над київським «Динамо» (3:0) у матчі-відповіді плей-офф кваліфікації Ліги чемпіонів у Лісабоні. За сумою двох зустрічей (2:0, 3:0) португальський клуб вийшов до групового етапу турніру.

Шмідт зазначив, що його підопічні показали себе сильною командою, передає Укрінформ. 

«Я радий не лише тому, що ми вийшли до групового етапу Ліги чемпіонів, але й тому, як ми грали. Футболісти показали себе сильною командою. Мотивація наших гравців була найвищою, і вони досягли того, чого так прагнули. Кваліфікаційні раунди ніколи не бувають легкими. Це як фінал, але вже на початку сезону. Наші футболісти показали, що можуть справлятися з тиском. Мені сподобалося, як ми контролювали гру. Особливо - у другому таймі. Тепер із нетерпінням і ще більшою упевненістю в собі чекаємо на матчі групового етапу. «Бенфіці» вдається показувати технічний, тактично грамотний футбол, у нас у складі футболісти з відмінними індивідуальними якостями. Нам вдавалося забивати м'ячі, створювати моменти. Крім того, ми не дали «Динамо» жодних шансів забити у наші ворота», - сказав тренер.

Читайте також: «Динамо» поступилося «Бенфіці» і продовжить сезон у Лізі Європи УЄФА

Як повідомляв Укрінформ, «Бенфіка» за сумою двох матчів вийшла до групової стадії Ліги чемпіонів, а «Динамо» виступить в основній сітці Ліги Європи УЄФА.

Фото: dynamo.kiev.ua.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-