Луческу: «Бенфіка» є сильнішою, але ми наробили забагато помилок

Луческу: «Бенфіка» є сильнішою, але ми наробили забагато помилок

Укрінформ
Головний тренер київського "Динамо" Мірча Луческу провів пресконференцію за підсумками матчу-відповіді плей-офф відбору Ліги чемпіонів з португальською "Бенфікою" в Лісабоні (0:3).

Наставник віддав належне супернику, зазначивши при цьому, що його підопічні наробили забагато помилок, передає Укрінформ. 

«Нашою найбільшою проблемою була не «Бенфіка», а ситуація у цілому. Ми залучаємо гравців з футбольної академії, однак вони поки не готові до такого рівня. У нас в захисті грають 19-річний Забарний, 20-річний Вівчаренко, 22-річний Сирота. Як я вже казав на передматчевій пресконференції, «Бенфіка» - набагато сильніша, але для нас неприпустимо робити стільки помилок. Результат міг бути навіть 0:6, різниця була надзвичайно великою. Ми могли зробити небагато - тільки завадити супернику забивати. До першого голу призвела дрібна помилка, до другого та третього пропущених м'ячів призвели значні помилки. «Бенфіка» заслуговує на цю перемогу. Вітаю її та бажаю гарного виступу на груповому етапі Ліги чемпіонів. Лісабонці - команда дуже високого рівня та кваліфікації, яка грає у видовищний, динамічний і організований футбол», - заявив Луческу.

Читайте також: Два гравці основи «Динамо» не зіграють проти «Бенфіки» - Луческу

Як повідомляв Укрінформ, «Бенфіка» за сумою двох матчів ( перша гра - 2:0) вийшла до групової стадії Ліги чемпіонів, а «Динамо» виступить в основній сітці Ліги Європи УЄФА.

Фото: fcdynamo.com.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-