Андрій Павелко: Це унікальна у світовій історії ініціатива — футбол в умовах війни

Андрій Павелко: Це унікальна у світовій історії ініціатива — футбол в умовах війни

Укрінформ
Сьогодні стартував 32-й чемпіонат України з футболу.

Президент УАФ Андрій Павелко розповів про важливість проведення УПЛ та її основну місію, повідомляє прес-служба УАФ, передає Укрінформ.

«Відродження футболу під час повномасштабної війни — це не тільки про спорт. Це демонстрація безстрашності нашого народу, незламності духу й прагнення України до неминучої перемоги у війні за незалежність із російськими окупантами.

Це унікальна у світовій історії ініціатива — футбол проти війни в умовах війни, футбол заради миру. Упевнений, що саме футбол дасть додаткову енергію й зміцнюватиме віру суспільства в остаточний успіх ЗСУ на всіх фронтах і повне звільнення України. Відновлення футболу стане одним з елементів цієї перемоги», - наголосив Павелко.

Президент УАФ також висловив слова вдячності усім, хто допоміг дати старт сезону в українському футболі.

«Дякую Президенту України Володимиру Зеленському за рішучу підтримку ідеї проведення чемпіонату в Україні. Вдячний міністру молоді та спорту України Вадиму Гутцайту, міністерству оборони, міністерству внутрішніх справ, Нацполіції, ДСНС, обласним військовим адміністраціям, співробітникам УАФ, УПЛ, ПФЛ, керівництву клубів за спільну продуктивну роботу з реалізації цього проєкту.

Окрема подяка — героїчним воїнам ЗСУ, які сміливо виконують свою роботу!», - сказав Павелко.

Читайте також: «Шахтар» зіграв унічию з «Металістом 1925» у стартовому матчі 32 чемпіонату УПЛ

Як повідомляв Укрінформ, стартовий матч першості між донецьким «Шахтарем» та харківським «Металістом 1925» завершився внічию (0:0)

Фото: uaf.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-