«Бенфіка» спокійно готувалася до другої гри з «Динамо» - головний тренер лісабонців

«Бенфіка» спокійно готувалася до другої гри з «Динамо» - головний тренер лісабонців

Укрінформ
Головний тренер португальської «Бенфіки» Роджер Шмідт поділився очікуваннями від протистояння з футболістами київського «Динамо» у матчі у відповідь раунду плей-офф Ліги чемпіонів УЄФА.

Як повідомляв Укрінформ, у першому поєдинку у польському місті Лодзь піренейці виграли з рахунком 2:0.

За словами наставника «Бенфіки», лісабонцям треба вдруге показати своє бажання пробитися до групового турніру Ліги чемпіонів УЄФА.

«У першому матчі здобули хороший результат, але це ще не кінець. Ми грали проти хорошої команди, у них були свої моменти. Безумовно вони внесуть зміни у свою тактику. Але важливо показати, що це для нас ще не кінець. Використовуючи домашній фактор, потрібно добре зіграти з першої секунди та показати, що хочемо бути учасниками Ліги чемпіонів. Я не буду розкривати, хто вийде, але ми хочемо грати найкращим складом із можливих, як ми завжди робили. Нам потрібні гравці на полі, які звикли грати разом. Дуже добре, що ми змогли відпочити та підготуватися до другої гри з київським «Динамо» з великим спокоєм. Спочатку ми маємо пройти кваліфікацію. Це те, що нам потрібно. Завтра ми маємо зіграти чудову гру. Потім, якщо ми пройдемо в групу, ми чекатимемо на жеребкування. Мені подобається просуватися вперед крок за кроком. Повинні довести, що ми заслуговуємо грати у Лізі чемпіонів. Особисто я думаю, що ми на це заслужили», - цитує Шмідта Record.

Читайте також: Де дивитися футбольний матч «Бенфіка» - «Динамо»

Як повідомляв Укрінформ, поєдинок «Бенфіка» - «Динамо» пройде у вівторок, 23 серпня, на «Ештадіу ду Бенфіка» у Лісабоні. Початок - о 22.00 за київським часом.

Переможець протистояння за сумою двох матчів вийде до групової стадії Ліги чемпіонів. Невдаха потрапить до групового етапу Ліги Європи УЄФА.

Фото: ФК «Бенфіка».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-