Керівник УАФ відкрив новий футбольний майданчик у Жовтих Водах

Керівник УАФ відкрив новий футбольний майданчик у Жовтих Водах

Укрінформ
Президент Української асоціації футболу, член виконкому УЄФА Андрій Павелко відкрив новий футбольний майданчик у Жовтих Водах на Дніпропетровщині. 

Разом з очільником ФК «Інгулець» Олександром Поворознюком, першими віцепрезидентами УАФ Аланом Плієвим і Вадимом Костюченком, головним тренером молодіжної збірної України Русланом Ротанем та головою Асоціації футболу Дніпропетровської області Віктором Андрухівим керівник УАФ поспілкувався з вихованцями місцевої ДЮСШ та подарував дітям футбольні, передає Укрінформ. 

«Саме на новому майданчику в Жовтих Водах маленькі футболісти зможуть відзначити святковим матчем майбутню перемогу України над окупантами. Судячи з жвавого інтересу, який дівчатка тут проявляють до футболу, у хлопчиків уже є дуже серйозна конкуренція. До глибини душі зворушило, наскільки щиро діти виконують державний гімн і вшановують підняття державного прапора над їхньою новою футбольною домівкою. Країна, де є такі діти, - непереможна! Бажаю малечі мирного неба, а ще - у майбутньому поповнити лави наших національних збірних!» - сказав президент УАФ.

Читайте також: У Будинку футболу пройшов семінар делегатів та офіцерів безпеки

Павелко також вручив тренерам юних футболістів відзнаки за багаторічний внесок у виховання талановитих гравців.

Фото: uaf.ua. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-