Тренер «Бенфіки» Шмідт: «Динамо» показало себе якісною командою

Тренер «Бенфіки» Шмідт: «Динамо» показало себе якісною командою

Укрінформ
Німецький головний тренер футболістів лісабонської "Бенфіки" Рогер Шмідт прокоментував перемогу над київським «Динамо» (2:0) у першому матчі плей-офф кваліфікації Ліги чемпіонів, що пройшов у Лодзі.

Наставник закзначив, що зіграно лише перший тайм протистояння, передає Укрінформ. 

«Це була непроста та напружена гра, на як ми й очікували. Перемога у першому матчі з рахунком 2:0, до того ж на виїзді - це хороший результат для нас. Але зіграно лише перший тайм протистояння. «Динамо» показало себе якісною командою, особливо в атаці. Їм вдавалися хороші швидкості, комбінації - зокрема, у другому таймі. Нам було складно оборонятися, але захисники зіграли надійно, а в деяких моментах нашу команду рятував голкіпер. Як далеко може зайти «Бенфіка»? Не знаю, як на це відповісти. Ми ще на півдорозі до групового раунду. Наша перемога свідчить лише про те, що ми добре підготувалися та налаштувалися. І ми не хочемо втратити цю перевагу, але у футболі можливо все. Тому маємо поважати суперника, бути уважними та зосередженими у матчі-відповіді», - сказав Шмідт.

Поєдинок у відповідь відбудеться 23 серпня в Лісабоні.

Читайте також: «Динамо» поступилося «Бенфіці» у Лодзі

Переможець протистояння «Динамо» - «Бенфіка» за сумою двох матчів вийде до групової стадії Ліги чемпіонів. Невдаха виступить в основній сітці Ліги Європи УЄФА.

Фото: fcdynamo.com.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-