Ентоні Джошуа: Все дуже просто – це бій, який потрібно виграти

Ентоні Джошуа: Все дуже просто – це бій, який потрібно виграти

Укрінформ
20 серпня відбудеться матч-реванш між Олександром Усиком та Ентоні Джошуа.

Колишній чемпіон Ентоні Джошуа (24-2, 22 КО) під час прес-конференції поділився очікуваннями від реваншу з чемпіоном WBA, WBO та IBF у надважкій вазі Олександром Усиком (19-0, 13 КО), повідомляє Matchroom Boxing, передає Укрінформ.

«Все дуже просто – це бій, який треба виграти. Мені подобається весь цей тиск. Це було важко (про підготовку до реваншу - ред.). Тепер потрібно просто виконати свою роботу: довіритися інстинктам, залишатися зосередженим, виконувати роботу і, дай Боже, перемогти», - сказав Джошуа.

За словами британця, він має на меті поборотися із самим собою, а пояси - це лише результат.

«Уся справа у змаганні. У мене є цілі, яких я хочу досягти на рингу тієї ж ночі. Це змагання із самим собою. Так, пояси щось означають, але вони лише кінцева мета. Я не збираюся пропускати сам процес – я маю на ньому сконцентруватися», - пояснив британець.

Як повідомлялося, друга битва Усика та Джошуа відбудеться 20 серпня в Саудівській Аравії. В Україні трансляцію поєдинку проведе медіасервіс MEGOGO та телеканал 2+2.

Читайте також: Усик і Джошуа провели дуель поглядів на прес-конференції перед боєм

Як повідомляв Укрінформ, минулої осені Усик переміг Джошуа одноголосним рішенням суддів і вперше став чемпіоном світу у надважкій вазі.

Фото: Getty Images

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-