Де дивитися сьогоднішній благодійний матч «Рома» - «Шахтар»

Де дивитися сьогоднішній благодійний матч «Рома» - «Шахтар»

Укрінформ
7 серпня український футбольний клуб «Шахтар» (Донецьк) проведе благодійний матч Shakhtar Global Tour for Peace з італійською «Ромою». 

Зустріч відбудеться в Римі на «Стадіо Олімпіко» і розпочнеться о 21.45 за київським часом. У прямій трансляції гру можна буде переглянути на платформі Megogo, телеканалі Xsport та офіційному клубному YouTube-каналі «Шахтаря», передає Укрінформ.

У новому сезоні «Рома» розраховує кинути виклик топклубам у боротьбі за скудетто, а тому проводить активну трансферну кампанію. Однією з найгучніших угод літа став переїзд із «Ювентуса» до Рима аргентинського форварда Пауло Дібали, з «ПСЖ» взяли в оренду Джорджіньо Вейналдума, вільним агентом перейшов із «Манчестер Юнайтед» Неманья Матич.

«Рома», якій уже за тиждень стартувати в чемпіонаті Італії, спарингом із «гірниками» завершує підготовку до сезону. Раніше римляни провели 6 товариських матчів - із «Сандерлендом» (2:0), «Портімоненсе» (2:0), «Спортингом» (2:3), «Ніццею» (1:0), «Асколі» (0:1), «Тоттенгемом» (1:0).

Для «Шахтаря» зустріч із римлянами стане четвертим благодійним матчем літнього міжсезоння після ігор із нідерландськими «Фортуною» (3:3), «Аяксом» (1:3) та «Утрехтом» (2:2).

Читайте також: Зубков офіційно став гравцем «Шахтаря»

Усі поєдинки проходять у межах Shakhtar Global Tour for Peace. Кошти від реалізації квитків і реклами спрямують на придбання всього необхідного для захисників України, українських громадян та дітей, які постраждали від війни. За п'ять благодійних матчів, зіграних навесні, було зібрано 13,2 мільйона гривень.

Фото: facebook.com/fcshakhtar. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-