Луческу: «Динамо» мало забивати «Штурму» більше

Луческу: «Динамо» мало забивати «Штурму» більше

Укрінформ
Головний тренер київського «Динамо» Мірча Луческу прокоментував перемогу «біло-синіх» над австрійським «Штурмом» у першому матчі третього відбіркового раунду Ліги чемпіонів УЄФА.

Як повідомляв Укрінформ, динамівці у польському Лодзі обіграли «Штурм» з рахунком 1:0.

«Штурм» розпочав дуже швидко та намагався створити нам проблеми. Але нам вдалося вистояти перед їхнім пресингом і грати в футбол, контролюючи м’яч. Суперники оборонялися дуже добре та щільно, тож можу сказати, що матч був складним для нас. Проте він був важким також і для «Штурма». Вважаю, ми заслуговували на сьогоднішній результат. Шкода, що не змогли забити другий м’яч. У нас були можливості для цього, проте ми не знайшли рішення для гольового завершення атак. Важливо те, як грає весь колектив. Адже сьогодні може добре проявити себе один гравець, а в наступному матчі - інший. Тому потрібно прагнути до організованої та дисциплінованої командної гри», - наголосив Мірча Луческу на післяматчевій пресконференції.

Читайте також: «Динамо» мінімально перемогло «Штурм» в кваліфікації ЛЧ

Гра у відповідь відбудеться 9 серпня на арені «Грац-Лібенау» у Граці. Початок - о 21.30.

Переможець протистояння «Динамо» - «Штурм» за сумою двох матчів вийде в раунд плей-офф Ліги чемпіонів, де 16/17 та 23/24 серпня зіграє з найкращою командою пари «Бенфіка» (Португалія) - «Мітьюлланд» (Данія). Невдаха потрапить до групового етапу Ліги Європи УЄФА.

Фото: fcdynamo.com.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-