Бубка: упевнений, наше олімпійське майбутнє буде лише переможним

Бубка: упевнений, наше олімпійське майбутнє буде лише переможним

Укрінформ
Президент Національного олімпійського комітету України поділився враженнями від виступу збірної України на XVI літньому Європейському юнацькому олімпійському фестивалі  у Банській Бистриці (Словаччина).

Очільник НОК упевнений у переможному майбутньому українських сопртсменів, передає Укрінформ. 

«Я упевнений, що наше спортивне олімпійське майбутнє буде лише переможним. Хотів би, щоб цей фестиваль був своєрідним поштовхом і стартом для великої спортивної кар’єри. Це підтверджує наш доробок - 18 медалей. Це чудовий виступ команди, є велика перспектива. Вважаю, що не потрібно сильно засмучуватись тим, хто цього разу не змогла завоювати нагороди. Це початок спортивного життя, потрібно зробити висновки, продовжити працювати, слухати своїх батьків та тренерів. Переконаний, буде все гаразд. Спорт формує потужний, міцний характер, який буде потрібен для майбутнього. Треба працювати, рухатись вперед і ніколи не зупинятися. Бажаю аби у житті спортсменів було якнайбільше перемог», - сказав Бубка.

Він також розповів про підтримку України та роботу перед Олімпійським фестивалем-2022.

«Фонд олімпійської солідарності Міжнародний олімпійськийо комітет, Європейські олімпійські комітети взяли на себе витрати щодо забезпечення нашої збірної, - підкреслив президент НОК України. - Ми збирали цю команду, бо хтось перебував в Україні, хтось за кордоном.  Працював великий колектив - і Мінмолодьспорту, і НОК України, і національних федерацій. В ці складні часи війни є велика олімпійська родина, яка підтримує, допомагає, робить усе для того, щоб Україна була на висоті».

Читайте також: Україна здобула 18 медалей на Європейському юнацькому олімпійському фестивалі

Як повідомляв Укрінформ, збірна України на Європейському юнацькому олімпійському фестивалі у Банській Бистриці здобула 6 золотих, 6 срібних та 6 бронзових нагород.

Фото: noc-ukr.org.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-