Суркіс підтвердив відхід Вербича з «Динамо»

Суркіс підтвердив відхід Вербича з «Динамо»

Укрінформ
Він має стати гравцем «Панатінаїкоса».

Президент Динамо Ігор Суркіс підтвердив для Циганик LIVE перехід півзахисника Беньяміна Вербича до грецького «Панатінаїкоса», повідомляє Укрінформ.

«Вербич поїхав. Він прийняв для себе таке рішення. Ми не дуже були проти цього, у нас є молоді хлопці, яким ми даватимемо дорогу. Луческу сказав, що він сам обирає свій шлях. Йому 29 років, це його право», – сказав президент киян.

Повідомлялося, що Вербич заробить 2,5 млн. євро за три роки за контрактом у «Панатінаїкосі». Також дохід хавбеку можуть принести різноманітні додаткові бонуси, прописані у його контракті.

«Він дуже багато зробив для команди, але в останні роки його дуже переслідували травми, які не давали йому можливість перебувати в тих кондиціях, які необхідні «Динамо» зараз», - додав Суркіс.

Другу частину минулого сезону Вербич провів в оренді у «Легії». Словенець зіграв у семи матчах за польську команду, не відзначившись результативними діями.

Читайте також: Тіна Кароль виконає гімн України перед матчем «Евертон» - «Динамо»

Як повідомляв Укрінформ, Вербич грав за «Динамо» в обох матчах кваліфікації Ліги чемпіонів проти «Фенербахче» (0:0, 2:1).

Фото: fcdynamo.com

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-