Головний тренер «Зорі» ван Леувен: Ми маємо посилювати команду

Головний тренер «Зорі» ван Леувен: Ми маємо посилювати команду

Укрінформ
Головний тренер футболістів луганської «Зорі» нідерландець Патрік ван Леувен прокоментував контрольний поєдинок, у якому його підопічні обіграли житомирське «Полісся» (5:3).

Наставник зозначив, що його команду варто підсилити задля конкуренції, передає Укрінформ. 

«Перший тайм ми добре розпочали, реалізували свої моменти. Мали забивати ще більше і показати свою якість. Після перерви зробили заміни і продовжували створювати гольові моменти. Ми добре попрацювали на зборах як команда. Нам дали можливість спокійно працювати у Польщі, а ігри надали інформацію про те, що потрібно покращити. Ми, звісно, переглядаємо нових футболістів. У нас незабаром гра в Лізі конференцій УЄФА. Сподіваємося, це буде довгий сезон і треба  посилювати команду. Вона в нас молода, тому маємо брати досвідчених футболістів, які зможуть допомогти. У мене немає проблем із футболістами «Зорі», але треба посилювати команду задля конкуренції, щоб був баланс за якістю та за віком гравців, і один міг замінити іншого», - сказав ван Леувен.

Читайте також: Де дивитися гру Ліги конференцій УЄФА АІК - «Ворскла»

Як повідомляв Укрінформ, головним тренером ФК «Зоря»  Патріка ван Леувена призначили у червні нинішнього року. До того він очолював футбольну академію донецького «Шахтаря», працював в Ізраїлі.  

Фото: Getty Images. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-