Скрипник: Матчі з АІКом зроблять «Ворсклу» сильнішою

Скрипник: Матчі з АІКом зроблять «Ворсклу» сильнішою

Укрінформ
Головний тренер футболістів «Ворскли» Віктор Скрипник під час прессконференції поділився очікуваннями від майбутнього протистояння зі шведським АІКом у другому раунді кваліфікації Ліги конференцій.

Наставник полтавців висловив упевненість, що два матчі з АІКом зроблять його команду сильнішою, передає Укрінформ. 

«Ми з хлопцями працюємо менше місяця. Я задоволений тим, що в них палають очі під час роботи. Якби цього не було, то будь-який тренер у світі не допоміг би. Футболісти охоче сприймають все те, що ми з асистентами намагаємось їм донести. До речі, це буде наша перша за сім місяців офіційна гра. Самі розумієте - подія надважлива та відповідальна. Ми в перший день липня виїхали до Польщі. Провели три товариські зустрічі. Я знаю, що ці два матчі з АІКом зроблять нас сильнішими. Я дуже гордий з того, що маю нагоду працювати на благо рідної країни і під жовто-блакитним прапором. Ось що нині на першому місці для мене... 

АІК використовує тактику 4-4-2 та 4-3-3. Є швидкі флангові виконавці, потужні нападники. Команда вміло використовує «стандарти». Наприклад, той же аут закидають прямо до штрафного майданчика. Ми звертаємо увагу на багато нюансів. Буде цікаво себе проявити на тлі такого організованого колективу», - сказав Скрипник.

Читайте також: Скрипник підписав із «Ворсклою» трирічний контракт

Перший матч «Ворскла» та АІК проведуть 21 липня на стадіоні «Tele2 Арена» у Стокгольмі. Стартовий свисток пролунає о 20.00 за київським часом.

Зустріч у відповідь також пройде у Швеції 27 липня.

Фото: stringfixer.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-