«Динамо» - «Фенербахче». Онлайн-трансляція

«Динамо» - «Фенербахче». Онлайн-трансляція

Оновлено
Укрінформ
Текстова трансляція першого поєдинку другого відбіркового раунду Ліги чемпіонів УЄФА між футболістами київського «Динамо» та турецького «Фенербахче».

«Динамо» - «Фенербахче»

0:0

До вашої уваги найважливіші статистичні показники матчу(«Динамо» - «Фенербахче»): володіння м'ячем(44:56), удари(8:12), удари в площину воріт(0:6), кутові(1:6), офсайди(3:1), фоли(26:16), жовті картки(3:2).

Матч завершено!!!

90+4. Караваєв грамотно підставився і заробив фол біля своїх воріт.

90+3. Бущан фіксує м'яч після імітації удару від гравця «Фенербахче».

90. Арбітр додав 5 хвилин до основного часу матчу.

89. Денис Гармаш отримав жовту картку. Щось не змінюється ніколи!

87. Караваєв змінив на полі Циганкова.

86. Сердар штовхнув в спину Забарного і отримав жовту картку.

85. Розпочалися чемпіонські хвилини. Кияни втомилися, але загально виглядають мобільними. 

84. Ванат намагався перехопити м'яч і вийти на побачення з воротарем турків, але не вдалося.

82. Подвійна заміна у «Динамо»: замість Попова вийшов Сирота, а замість Вербича - Ванат.

79. Свіжий Брума фінтив в штрафному киян і зміг завдати неприємного удару. Бущан сьогодні став стіною на захист воріт.

77. Перша заміна у киян: Денис Гармаш змінив на полі Віталія Буяльського. Чому б «куму» не вирішити долю матчу?.. Денисе, тільки без червоної сьогодні, будь ласка. 

76. Бущан в черговому епізоді вийшов вибити м'яч кулаками, але збив Попова. Денис швидко підвівся на ноги.

75. Турки подали м'яч з кутового. Той знайшов голову Салая, але, на щастя, це все.

73. Чекаємо на заміни від киян. Хотілося б побачити на полі Ваната. Він якісно проявив себе в серії благодійних матчів «Динамо». Чому б не стати джокером цього матчу?..

72. Чергова заміна у «Фенербахче»: назойливого в хорошому розумінні Россі змінив Гулер.

70. Бесєдін міг забити шедевр. Після чергової атаки м'яч покотивя від воріт турків. Артем в один дотик переправляв м'яча в дальній кут, але не вистачило кількох сантиметрів.

68. Дубінчак якісно відкрився на фланзі і покотив м'яч на дальню стійку. Подачу мав замикати Бесєдін, але Салай у відчайдушному підкаті перервав пас.

66. Небезпечно! Россі відірвався від захисників, зустрівся з м'ячем перед штрафним майданчиком, але знову ж таки, м'яч звалився з ноги.

65. Дочекалися. На трибунах запустили славнозвісну пісню харкіських фанатів про президента фашистської росії путіна. Браво! 

62. Заміни в «Бешикташа»: Брума змінив на полі Кахведжі, а Лінкольн - Кінга.

59. В другому таймі кияни грають впевненіше, більше загострюють. Чепємо на активність Шапаренка і Буяльського. 

57. Нарешті Буяльський продемонстрував свою магію. Елегантним черпачком Віталій знайшов Циганкова в штрафному майданчику, але останній не зміг загострити.

54. Щільний пресинг дав результта. Кияни перехопили м'яч прямо перед воротами турків. Циганков відпасував на Сидорчука, а Сергій в дотик завдав удару в дальній кут, але не влучив. Поспішив капітан. 

51. Денис Попов виграв позиційну боротьбу в штрафному і завдав удар вбік воріт супротивника після подачі Циганкова. Непогано.

50. Шапаренко відірвався від переслідувачів і заробив штрафний на користь киян. До воріт далеченько.

47. Россі декласував Сидорчука яскравим фінтом, змістився ближче до центру, але удар зовсім не вдався.

46. По перерві у турків замість Сердара Азіза на полі з'явився Тіссеран.

Другий тайм розпочався!!!

До вашої уваги найважливіші статистичні показники першого тайму(«Динамо» - «Фенербахче»): володіння м'ячем(46:54), удари(3:6), удари в площину воріт(0:3), кутові удари(1:2), фоли(11:8), жовті картки(0:1).

Перерва!!!

45+1. Валідольний вихід Бущана за прострілом не закінчився плачевно для киян. Видихнули.

45. Кінець першого тайму проходить під диктовку «Динамо». Кияни будують атаки через крайніх півзахисників, але поки безрезультативно.

43. Перший кутовий для «Динамо». Циганков відпасував за домашньою заготовкою, м'яч відскочив в поле. Сидорчук намагався одразу завдати удару і відправив «круглого» за межі стадіону... 

41. Захисник «Фенербахче» жорстко зустрів Буяльського на підступах до своїх воріт, але арбітр сьогодні дає грати - лише аут.

37. Кінг наполегливо працює на вилучення. Фол проти Забарного. Ілля швидко відійшов після зіткнення і висік м'яч у суперника в наступному епізоді філігранним підкатом. Забарний - це рівень, шановні.

35. Хороша атака у турків. Прострільним пасом Россі знайшов партнера по команді і, на щастя, направив м'яч у скупчення футболістів. Пронесло...

33. Россі знову самотужки підібрався до наших воріт і щільно пробив прямо в Бущана.

32. Комбінаційна гра киян поки вигладає кволо. Українці запустили три «свічки» за дві хвилини.

30. Кінг вирішив завадити Бущану ввести м'яч в гру і отримав жовту картку. Обережно, Джошуа, поряд з тобою завжди грає Денис Попов!

28. Динамівці часто помиляються в персональних дуелях. Як не крути, а команда грає вперше за 220 днів в офіційному матчі!

26. Кияни грають красиво! Дубінчак вкотре протягнув «круглого», відпасував на Бесєдіна. Той віддав Вербичу, який пробив вбік воріт після розіграшу з Циганковим. Побільше б таких атак!

23. Наскільки ж крутий Дубінчак! Літераль протягнув м'яч до кутового флажка і відпасував на Бесєдіна. Артему не вистачило півметра, щоб замкнути подачу у ворота суперника.

21. Циганкова не за правилами зупинили на підступах до штрафної турків. Віктор подав на Попова, але акцентований удар не вдався. 

18. Денис Попов показав Валенсії, що у штрафному киян краще не бігати. Після зіткнення гравець турків зазнав ушкодження.

17. Вербич «малював» пенальті після розрізного пасу Циганкова, але суддя невблаганний.

16. Поки найбільш яскравим футболістом «Динамо» є Дубінчак: постійно вмикається, рухає м'яч вперед.

14. А за Россі варто було б дивитися уважніше, бо хлопчина в'юнкий...

13. Бущан - стіна. Після сольного проходу на фланзі Россі подав на Валенсію, а той завдав щільного удару головою в кут воріт. Український кіпер спрацював, як книжка пише. Браво!

11. Перший кутовий для турків. Наш Жора Бущан впевнено зіграв на виході і вибив м'яч кулаками.

10. В першій десятихвилинці «Бешикташ» більше контролює м'яч, але, здається, кияни готові до цього.

8. Кендзьора сфолив на фланзі - черговий штрафний для турків. Без загострення!

7. Кияни впевнено грають під пресингом. Попов увімкнув «Рамоса» і запустив по флангу Вербича довгим пасом. Вперше кияни наблизилися до штрафного майданчика турків. 

5. Небезпечний штрафний на фланзі для турків. Після подачі на м'яч відгукнувся Кінг, але, на щастя, не влучив.

3. Гра протікає уздовж центральної лінія поля. Жодна з команд не може захопити м'яч. Зіткнень багато, але поки без грубощів.

1. «Фенербахче» з перших хвилин агресивно побігли вперед. Атмосфера на стадіоні - кайф. Граємо, як вдома! Вільні місця на трибунах є, але це зовсім не впливає на якість підтримки киян! 

МАТЧ РОЗПОЧАВСЯ!!!

20:59. Команди вийшли на поле у футболках на підтримку України! Вболівальники несамовито скандують «Україна». Ось такими повинні бути справжні сусіди! 

20:30. Залишається півгодини до початку матчу. До вашої уваги прев'ю до матчу від нашої редакції. Ми розповіли, чому, попри невтішні прогнози, кияни можуть і повинні перемогти сьогодні.

19:53. До вашої уваги стартова «одинадцятка» «Фенербахче»: Баїндір - Кадіоглу, Салай, Сердар, Осаї-Семюель - Кахведжі, Юксек, Аран - Кінг, Валенсія, Россі.

19:52. Відомий основний склад київського «Динамо» на гру: Бущан - Кендзьора, Забарний, Попов, Дубінчак - Циганков, Сидорчук, Шапаренко, Вербич - Буяльський, Бесєдін.

19:43. Нагадуємо вам, що матч транслюватиметься на платформі Setantasports. Щоб знайти відеотрансляцію, тицяйте сюди.

19:40. Для київського «Динамо» сьогоднішній матч буде першим офіційним за 220 календарних днів! До футбольного протистояння залишається 80 хвилин!

19:30. Добрий вечір вам, любі читачі! Сьогодні спортивна редакція Укрінформу розповість вам все найцікавіше з першого матчу київського «Динамо» у відборі до групового етапу Ліги чемпіонів. Суперником української команди буде турецький «Фенербахче».

20 липня 2022 року. Лодзь (Польща). Стадіон «Мейскі» ім. Владислава Крола. Початок о 21.00. Температура +25С.

Ласкаво просимо до польського міста Лодзь на перший матч другого раунду кваліфікації Ліги чемпіонів УЄФА, в якому київське «Динамо» приймає турецький «Фенербахче».

Стартові склади:

«Динамо» - Бущан, Кендзьора, Забарний, Попов, Дубінчак, Циганков, Сидорчук, Шапаренко, Вербич, Буяльський, Бесєдін.

Головний тренер - Мірча Луческу (Румунія).

«Фенербахче» - Баїндір, Кадіоглу, Салай, Сердар, Осаї-Семюель, Кахведжі, Юксек, Аран, Кінг, Валенсія, Россі.

Головний тренер - Жорже Жезуш (Португалія).

Арбітр - Гленн Нюберг (Швеція).

Читайте також: «Динамо» - «Фенербахче»: історія протистоянь

Гра у відповідь пройде 27 липня на «Фенербахче Шюкрю Сараджоглу» у Стамбулі (20.00).

Переможець протистояння «Динамо» - «Фенербахче» зустрінеться у третьому відбірковому раунді Ліги чемпіонів з австрійським «Штурмом». Невдаха зіграє з чеським клубом «Словацко» у третьому раунді кваліфікації Ліги Європи УЄФА.

Фото: ФК «Динамо».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-