Герун знову гратиме в чемпіонаті Іспанії з баскетболу

Герун знову гратиме в чемпіонаті Іспанії з баскетболу

Укрінформ
Баскетболіст збірної України Володимир Герун повернувся у чемпіонат Іспанії.

Як повідомляє офіційний сайт Федерації баскетболу України, 28-річний гравець підписав контракт з іспанським «Бетіс», передає Укрінформ.

Герун залишив Іспанію за підсумками сезону 2020/21. Минулий сезон Володимир провів у чемпіонаті Туреччини, підписавши контракт з «Бююкчекмедже», за який зіграв 26 матчів.

Через рік відсутності Герун повернувся в Іспанію. Контракт українського баскетболіста з «Бетісом» розрахований на сезон-2022-23.

Для Геруна «Бетіс» став сьомим клубом в Іспанії. У минулому український баскетболіст виступав за «Фуенлабраду», «Форса Льєйду», «Клавіхо», «Ріо Бреоган», другу команду «Барселони» та «Унікаху», в якій він грав два роки.

У складі «Бетіса» Герун виступатиме під керівництвом тренера Луїса Казіміро. Саме з ним форвард збірної України співпрацював в «Унікасі».

У попередньому сезоні «Бетіс» посів 13-те місце в чемпіонаті Іспанії. З цим результатом нова команда Геруна не пройшла до плей-офф турніру.

Читайте також: Понад 200 українських студентів візьмуть участь у Європейських університетських іграх

Герун - не єдиний гравець збірної України, що виступатиме в Іспанії. У попередньому розіграші турніру за «Гран-Канарію» виступав центровий Артем Пустовий.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-