«Чорноморець» розлучився з Вачіберадзе та Сухоцьким

«Чорноморець» розлучився з Вачіберадзе та Сухоцьким

Укрінформ
Гравці отримали статус вільних агентів.

«Чорноморець» оголосив на своїй сторінці в Телеграмі про припинення співпраці із захисником Артемом Сухоцьким та хавбеком Бекою Вачіберадзе, повідомляє Укрінформ.

Сухоцький перебрався до табору одеситів узимку 2022 року, проте через російське повномасштабне вторгнення в Україну не провів у складі «Чорноморця» жодного матчу. Вачіберадзе виступав за одеський клуб з 2021 року та був віце-капітаном команди.

Нещодавно одеський клуб офіційно оголосив про продовження контрактів із трьома футболістами. Раніше «Чорноморець» повідомив, що до команди повернеться канадський півзахисник Джеймс Манджрекар. Також у новому сезоні клуб представлять досвідчені Сергій Кравченко, Сергій Політило, Євген Селін та Дмитро Непогодов.

Окрім того, одеський клуб уже повідомив про переходи двох захисників — 23-річного Максима Войтиховського та 27-річного Сергія Суханова.

Останніми вхідними трансферами «Чорноморця» стали хавбеки Іван Литвиненко, Іван Ганджук, форвард Максим Єрмоленко та захисник Віталій Єрмаков.

Читайте також: ФК «Зоря» назвав місце проведення домашніх матчів Ліги конференцій

Як повідомляв Укрінформ, минулий чемпіонат України було достроково завершено через напад російських військ. Новий сезон в українській Прем’єр-лізі стартує 23 серпня.

Фото: Олександр Приходько

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-