Українські клуби дізналися суперників у волейбольному Кубку Виклику

Українські клуби дізналися суперників у волейбольному Кубку Виклику

Укрінформ
Відбулося жеребкування перших раундів європейських кубкових турнірів з волейболу.

Як повідомляє Sport.ua, Україну в сезоні 2022-2023 років представлятимуть три клуби – чоловічі «Епіцентр-Подоляни» з Городка Хмельницької області та ВК «Дніпро-Прометей» (Дніпро), а також жіночий СК «Прометей» (Дніпро), передає Укрінформ.

Чоловіки виступатимуть у Кубку Виклику. За результатами жеребкування "Епіцентр-Подоляни" в 1/32 фіналу зіграє зі словенським клубом "Меркур" (Марібор). Перший матч має відбутися у період з 11 по 13 жовтня на майданчику, який вкаже українська команда. А поєдинок у відповідь відбудеться в Словенії в період з 18 по 20 жовтня. У разі успіху наші волейболісти до 1/16 фіналу зустрінуться з іспанською командою СВ «Мелілла».

Читайте також: Збірна України з волейболу стала четвертою у «Золотій Євролізі»

Дніпровський клуб стартуватиме з 1/16 фіналу. Суперником ВК "Дніпро-Прометей" буде переможець пари 1/32 фіналу "Аонс Мілон" (Афіни, Греція) - "Хапоель" (Мате-Ашер, Ізраїль). Тут перший матч українці зіграють у гостях у період з 8 по 10 листопада, а у другій грі, яка відбудеться у період з 15 по 17 листопада, господарями мають бути волейболісти з Дніпра.

Жіночий СК «Прометей» заявлений до четвертого раунду Ліги чемпіонів, жеребкування якого відбудеться 16 вересня.

Фото: СEV.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-