Михайлюк: Приїхав, щоб допомогти збірній України вийти на чемпіонат світу

Михайлюк: Приїхав, щоб допомогти збірній України вийти на чемпіонат світу

Укрінформ
Український атакувальний захисник клубу НБА  «Торонто Рэпторс» Святослав Михайлюк приєднася до національної команди І готується до відповідальних матчів кваліфікації чемпіонату світу-2023.

25-річний гравець запевнив, що зробить усе можливе, аби збірна України вийшла на чемпіонат світу, передає Укрінформ.

«Емоції від присутності у збірній, як завжди, позитивні, особливо в такі часи, як зараз. Я завжди хочу грати у збірній, завжди приїжджаю, коли є можливість. А цього року у нас дуже важливі ігри за вихід на чемпіонат світу, і я приїхав, щоб допомогти команді виконати намічені цілі і знову потрапити на світову першість. Шанси завжди є, адже до цього ми довели, що можемо обігрувати іспанців. Але зараз найважливіша гра - проти Грузії. Буде важко, адже вони привозять хороших гравців з НБА, з Євроліги. Але ми постараємося зробити все можливе, щоб виграти... Спочатку я був націлений приїхати на Євробаскет, підготуватися, але нині є хороша нагодаз вийти на чемпіонат світу», - сказав Михайлюк.

Читайте також: Баскетбол: Михайлюк провів перше тренування зі збірною України

Турнірне становище у відбірковій групі G: Грузія - 7 очок (після 4-х ігор), Іспанія - 6 (3), Україна - 4 (3), Північна Македонія - 4 (4). 

Фото: fbu.ua.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-