Українські дзюдоїсти-кадети виграли «золото» чемпіонату Європи у Хорватії

Українські дзюдоїсти-кадети виграли «золото» чемпіонату Європи у Хорватії

Укрінформ
Збірна України з дзюдо стала чемпіоном Європи серед спортсменів до 18-ти років у змішаному командному турнірі у хорватському Поречі.. 

На шляху до перемоги наші спорстмени здолали збірні Польщі, Туреччини, Грузії, а в фіналі перемогли команду Франції - лідера чемпіонату за кількістю нагород особистої першості. 

Наші переможц - Олександр Мартинчук, Назар Вісков, Ігор Цуркан, Іван Чернишенко, Ярослав Омельченко, Крістіан Хохлов, Юлія Штефаняк, Меланія Водянна, Юлія Кузьменко, Анна Олійник-Корнійко та Діана Семченко.

Це найкраще досягнення українських кадетів на чемпіонатах Європи. До цього їм вдавалося замкнути п’ятірку найсильніших 2015 року.

Зазначимо, що раніше в індивідуальній першості на чемпіонаті Європи українці також показали найкращий результат в історії. Наші дзюдоїсти вибороли сім нагород (два «золота» та п’ять «бронз») і посіли четверте загальнокомандне місце. 

Володарями особистих золотих нагород стали Ігор Цуркан (вагова категорія до 81 кг) та Крістіан Хохлов, (понад 90 кг).

Читайте також: Українські юніори виграли три медалі Кубка Європи із дзюдо у Мадриді

На третю сходинку п’єдесталу підіймалися Назар Вісков (до 60 кг), Олексій Болдирев (до 90 кг),  Анна Телегіна (до 52 кг), Анна Олійник-Корнійко (до 63 кг) та Діана Семченко (понад 70 кг).

Фото: mms.gov.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-