Президент федерацій зі стрибків у воду та синхронного плавання Лисов: Результат ЧС увійшов в історію

Президент федерацій зі стрибків у воду та синхронного плавання Лисов: Результат ЧС увійшов в історію

Ексклюзив
Укрінформ
На рахунку збірної України 7 нагород на світовій першості в Будапешті.

Президент федерацій зі стрибків у воду і синхронного плавання Ігор Лисов оцінив виступ збірної України з синхронного плавання на чемпіонаті світу в ексклюзивному коментарі Укрінформу.

«Вітаю збірну команду України з синхронного плавання з блискучим виступом на Чемпіонаті світу з водних видів спорту! Вся команда на чолі з головною тренеркою Світланою Саідовою показала чудовий результат, який увійшов в історію вітчизняного синхронного плавання! У кожному фіналі, де вони були представлені, обов'язково піднімалися на п'єдестал пошани. 7 нагород, де 2 «золоті» та 5 «срібних» - найкращий за усі роки виступів нашої збірної на чемпіонатах світу», - сказав Лисов.

Він також подякував дівчатам за те, що гімн України пролунав в Угорщині. 

«Дякуємо їм за те, що над ареною Будапешту пролунав гімн України та піднявся наш синьо-жовтий прапор! Браво, так тримати!» - додав президент федерацій України зі стрибків у воду та з синхронного плавання.

Читайте також: Україна здобула «золото» ЧС з артистичного плавання в хайлайті

Як повідомляв Укрінформ, у Будапешті триває чемпіонат світу з водних видів спорту. Збірна України має у своєму активі 8 нагород, зокрема 2 «золотих» і 5 «срібних» медалей від синхроністок, а також «бронзу» плавця Михайла Романчука у запливі на 800 метрів. Змагання триватимуть до 3 липня.

Фото: прес-служба федерації

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-