Палкін: Після 2014 року в «Шахтарі» думали, що досягли дна, але тепер ми ще глибше

Палкін: Після 2014 року в «Шахтарі» думали, що досягли дна, але тепер ми ще глибше

Укрінформ
«Гірники» вдруге змушені втікати від російської навали.

Генеральний директор «Шахтаря» Сергій Палкін розповів про ситуацію в клубі, повідомляє The Athletic, передає Укрінформ.

«Ми були успішні в результатах, кадровій політиці, скаутингу та в зароблянні грошей, навіть в складній ситуації. Ми залишили Донецьк в 2014 році. Потім у нас був ковід. Ми грали по всій Україні. Ми думали, що це були найгірші часи, і ми досягли дна. Але тепер ми ще глибше. Кожен день ми в режимі виживання», – сказав Палкін.

Гендиректор «Шахтаря» також прокоментував, чи вдасться клубу зберегти своїх гравців.

«Цього літа трансферний ринок для нас повністю змінився. Сьогодні ми не купуємо гравців. Але ми можемо продати їх. Що ми можемо запропонувати іноземним гравцям в даний момент? Ми граємо в Лізі чемпіонів, але невідомо, де проводитимемо матчі. Якщо ми гратимемо УПЛ за кордоном, то зможемо зберегти деяких легіонерів. Якщо ні — шансів нема. Ніхто не приїде грати в Україну. Думаю, 95% українських гравців ми збережемо. Щодо легіонерів — я ще не знаю. Ідуть складні перемовини», - підсумував Палкін.

Раніше повідомлялося, що «Шахтар» планує базуватись у Польщі, щоб зберегти деяких легіонерів у своєму складі. Домашні матчі УПЛ Гірники мають намір грати у Львові.

Читайте також: Трансфер Мудрика до «Баєра» може зірватися - німецькі ЗМІ

Як повідомляв Укрінформ, старт чемпіонату України 2022/23 орієнтовно призначено на 20 серпня. Офіційно формат та дати проведення наступного розіграшу першості не затверджено.

Фото: shakhtar.com

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-