Марта Федіна: Україно, усе, що ми робимо на чемпіонаті світу, - для тебе

Марта Федіна: Україно, усе, що ми робимо на чемпіонаті світу, - для тебе

Укрінформ
Українка здобула вже 3 медалі з синхронного плавання на ЧС у Будапешті.

Членкиня збірної України з синхронного плавання Марта Федіна подякувала захисникам України за можливість захищати честь держави на світовій першості, повідомляє федерація синхронного плавання, передає Укрінформ. 

«Люба Україно, ми хочемо, щоб ти знала: усе, що ми робимо на чемпіонаті світу - це все для тебе, для нашої рідної землі. Ми тут завдяки нашим хоробрим воїнам, завдяки нашому мужньому народу. Нещодавньо нам надіслали скрін фотографії, на якій написано, що люди з передової купили сонячні батареї та спостерігали за нами і вболівали за нас. Сказати, що після цього у нас перехопило подих і нахлинули сльози - це не сказати нічого», - сказала Федіна.

Вона додала , що українські спортсмени змагаються, щоб захищати нашу державу на спортивному фронті. 

«Тільки український народ може боронити свою землю від ворога і водночас вболівати за наших спортсменів. Кожна медаль для нашої країни є дуже важливою. Ми робимо все, щоб захищати наш спортивний фронт. Дякуємо вам, слава Україні, все буде Україна», - пояснила Марта Федіна.

Читайте також: Федіна виграла друге «срібло» на ЧС з водних видів спорту

Як повідомляв Укрінформ, збірна України з синхронного плавання здобула вже 4 нагороди на чемпіонат світу в Будапешті: 3 «срібла» і 1 «золото». Світова першість триватиме до 3 липня.

Фото: LEN

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-