Ротань: Будемо просити, щоб матч зі Словаччиною був зіграний у Польщі

Ротань: Будемо просити, щоб матч зі Словаччиною був зіграний у Польщі

Укрінформ
Українська молодіжка у вересні зіграє у плей-офф за вихід на Євро-2023

Головний тренер молодіжної збірної України Руслан Ротань має намір домовитися про проведення домашнього матчу зі Словаччиною у плей-офф за вихід на Євро-2023 у Польщі, повідомляє телеканал Футбол, передає Укрінформ.

Матчі плей-офф відбудуться 19-го та 27 вересня.  Перший поєдинок відбудеться у Словаччині.

«Що означає Євро-2023 для мене?  Потрібно розуміти, в якій ситуації наша країна.  У нас триває війна. Ці перемоги та попадання на Євро — це насамперед для країни. Ця перемога потрібна для іміджу на всіх фронтах як для бійців на фронті, так і для спортсменів», — пояснив Ротань.

Він також додав, що якщо матч пройде у Польщі, то збірна отримає необхідну підтримку вболівальників.

«Розмовляв із керівництвом, щоб ми готувалися та зіграли у Польщі. Там багато переселенців і вони однозначно нас підтримають. Будемо просити, щоб матч було зіграно у Польщі», - сказав головний тренер молодіжної збірної України.

Україна вийшла у плей-офф, посівши друге місце у відбірковій групі H. У боротьбі за перше місце команда Руслана Ротаня поступилася Франції у три очки.

Читайте також: «Динамо» та «Фенербахче» зіграють 20 липня у Лодзі

Як повідомляв Укрінформ, фінальний турнір Євро-2023 пройде у червні-липні наступного року у Румунії та Грузії. Чинний чемпіон Європи серед молоді - Німеччина.

 Фото: УАФ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-