Григорчук: Грати в Україні, в умовах війни — героїчний та патріотичний крок

Григорчук: Грати в Україні, в умовах війни — героїчний та патріотичний крок

Укрінформ
Новий сезон УПЛ планують розпочати у трьох українських містах.

Головний тренер «Чорноморця» Роман Григорчук поділився думкою, де слід проводити наступний сезон української Прем’єр-ліги, повідомляє Футбол NEWS, передає Укрінформ.

«Я б підтримав варіант грати в Польщі, бо вважаю, що це було б краще для футболу загалом. Тоді всі команди змогли б зберегти легіонерів та досить високий рівень чемпіонату. Якщо клуби гратимуть в Україні, то ми розуміємо, що майже всі втратять легіонерів, і від цього, звісно, ​​рівень чемпіонату трохи знизиться», – сказав Григорчук.

Попри все, Роман Григорчук підтримує ідею грати в Україні.

«З іншого боку, грати в Україні в такій тяжкій ситуації, в умовах війни — це гарний, позитивний, героїчний та патріотичний крок на підтримку нашої прекрасної нації, наших військових. Мені це подобається», - додав головний тренер «Чорноморця».

Сьогодні стало відомо, що сезон 2022/23 у Прем’єр-лізі планують розпочати у трьох містах – Києві, Львові та Ужгороді. Згодом географія чемпіонату розширюватиметься залежно від ситуації із бойовими діями в Україні.

Читайте також: ФК «Динамо»: підготовка до сезону набирає обертів

Повідомлялося, що підсумкове голосування за формат нового чемпіонату має відбутися на початку липня. Старт нового сезону призначено на 20 серпня.

Як повідомляв Укрінформ, минулий футбольний сезон в Україні було достроково завершено через повномасштабне російське вторгнення на українські території.

Фото: fcshakhter.by

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-