Сабо: «Фенербахче» – слабкий суперник, але потрібно дивитися, в якому стані буде «Динамо»

Сабо: «Фенербахче» – слабкий суперник, але потрібно дивитися, в якому стані буде «Динамо»

Укрінформ
Кияни зіграють із турецьким грандом у кваліфікації Ліги чемпіонів.

Колишній тренер «Динамо» та збірної України Йожеф Сабо підбив підсумки жеребкування другого раунду кваліфікації Ліги чемпіонів, повідомляє 1927.kiev.ua, передає Укрінформ. За її результатами суперником київського клубу став турецький «Фенербахче».

«Грецький «АЕК» був би простішим суперником для «Динамо», на мою думку. Вони грають в «м’якіший» футбол, якщо можна так сказати. Турки ж – жорсткіші. «Фенербахче» – слабкий суперник, але потрібно дивитися, в якому стані будемо ми, як пройде підготовка. Дуже важливо, щоб були ігри, бо тренування – це одне, а ігри – зовсім інше», – сказав Сабо.

«Шанси пройти «Фенербахче» – хороші, але велику роль відіграє підготовка до цих зустрічей. Також, не можна забувати, що ми – в стані війни і думки та погляди наших гравців спрямовані в Україну: як там наші хлопці, скільки гине молодих людей… В будь-якому разі, я постійно про це думаю», - додав Йожеф Йожефович.

Перший поєдинок між «Динамо» та «Фенербахче» пройде 19/20 липня. Матч-відповідь – 26/27 липня. Переможець протистояння вийде до третього відбіркового раунду Ліги чемпіонів, а команда, що програє, потрапить до третього відбіркового раунду Ліги Європи.

Читайте також: «Ворскла» зійдеться з віцечемпіоном Швеції у Лізі конференцій УЄФА

Як повідомляв Укрінформ, футбольний сезон 2021/22 в Україні було достроково завершено через повномасштабне російське вторгнення на територію країни. Переможцем був визнаний «Шахтар», «Динамо» посіло друге місце.

Фото: Getty Images

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-